Osta nyt, maksa myöhemmin tai maksa osamaksulla

/ MB Vito W447, mallikohtainen nahkainen istuinsuojasarja (1+2)

Tuotenro: 66698 Category Tag

/ MB Vito W447, mallikohtainen nahkainen istuinsuojasarja (1+2)

Tuotenro: 66698 Category Tag

389,00 (Sis. Alv 24%)

Huippulaadukkaat mallikohtaiset ruotsalaiset ammattikäyttöön tarkoitetut tekonahkaiset istuinsuojat. Ei yleismalli! Vitoihin vm.2014 ylöspäin. Sisältää suojan kuskin penkille ja kahdelle apukuskin penkille.

Varastossa

/ TUOTEKUVAUS

Huippulaadukkaat mallikohtaiset ruotsalaiset ammattikäyttöön tarkoitetut tekonahkaiset istuinsuojat. Ei yleismalli! Vitoihin vm.2014 ylöspäin, joissa 1+2 etupenkit

Ajoneuvoissa voi tulla vastaan tilanteita, joissa penkki olisi tarpeellinen suojata. Likaantuneet työvaatteet, työkalut, yms. yhdistettynä korkeaan käyttöasteeseen ovat todellinen haaste istuimille. Alkuperäisen istuinkankaan joutuessa kovaan rasitukseen tai likaantuessa, se voi alkaa repeillä. Pahimmillaan se voi jopa tuhota penkin pehmusteet, tällä on jo vaikutus ajoneuvon arvoon. Ratkaisu tähän on asentaa mallikohtaiset istuinsuojat ajoneuvon ollessa jo uusi, sillä suojauksen lisäksi niillä voi myös piristää auton sisutuksen ulkonäköä.

  • Istuinsuojasarja, joka sisältää suojat 1+2 etuistuimille ja niskatuensuojat. Ulostulo käsinojalle kuljettajanistuimen sisäpuolella. (Standard-niskatuki).
  • Tällä mallikohtaisella istuinsuojalla istuin voidaan suojata lialta ja kulutukselta.
  • Täysin keinonahkainen laadukas istuinsuoja! 

    Katso alta video , kuinka helppoa on asennus kuljettajankin penkkiin:
    https://www.youtube.com/watch?v=iJOnKKSpYJE

 

 

/ TUOTEARVOSTELUT

Kirjoita arvostelu
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote ja saa alennuskuponki!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X
Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Kysyttävää tuotteesta "MB Vito W447, mallikohtainen nahkainen istuinsuojasarja (1+2)"? Vastaamme mahdollisimman pian Ma-Pe klo 9-17 välillä.