Alustasarjat

Alustasarjat

Alustasarjoilla auto halutun korkuiseksi ja ajettavuus kuntoon

Meiltä löytyy alustasarjat kaikkiin yleisimpiin ja tuning-puolella suosituimpiin malleihin. Tämän lisäksi olemme huomioineet toki myös pakettiauto-alustasarjat. Oikein valittu ja oikeaan käyttöön mietitty alustasarja antaa ajoneuvolle parhaimmillaan jämäkän ja tarkan ajettavuuden, mutta sen lisäksi auton ulkonäköä voidaan kohentaa omaan silmään mielyttävimmän kokonaiskorkeuden löytämiseksi. Yleisimmin madallus voidaan totetuttaa joko vaihtamalla auton vakiojouset madaltaviin madallussarjan jousiin. Toinen vaihtoehto joka tarjoaa enemmän käyttäjälle päätösvaltaa korkeuden suhteen, on säädettävä coil-over alustasarja, jossa auton korkeutta voidaan säätää coil-over -paketin säätörajojen puitteissa.

Suosituimpiin merkkeihin suosituimpia alustasarjoja

Perinteisten Tuning-alustasarjojen lisäksi meidän valikoimastamme löytyy pelkkiä iskunvaimentimia tai jousia irtokappaleina, ja toki näitä on yksittäisissä erissä tilattavissa myös varaosiksi. Edustamme kaikkein tunnetuimpia brändejä alalla, ja tuomme lähes kaikki tuotteet itse Suomeen oman maahantuonnin kautta. Meidän kauttamme löydät varmasti alustasarjan autoosi, oli tarve sitten Bmw, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen tai mille tahansa vastaavalle automerkille. Edustamiamme alustasarja brändejä on mm. BC Racing, JOM, Ta-Technix, Eibach, Bilstein, H&R ym. Katso lisää madallusjousista, coil-over alustasarjoista ja iskunvaimentimista alla näkyvistä valikoista.

Huomaathan, että kauttamme on saatavissa kaikki edustamiemme brändien jouset, alustasarjat ja varaosat. Kaikki ei ole tokikaan näkyvissä verkkokaupassamme, joten kysy asiakaspalvelustamme lisää, katsotaan rekisterinumerolla juuri sinun autoosi parhaiten sopiva alustasarja, oli kyse sitten madallusjousista tai Coilover- alustasarjoista.

Näytetään tulokset 1–40 / 150

Näytetään tulokset 1–40 / 150

X
Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Moi 👋 Miten voimme auttaa?
Olemme paikalla Ma-Pe klo 9-17, vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.