/ Maxton Design

Maxton Design tuotteet saman päivän toimituksella

Meiltä löydät kaikki Maxton Designin tehtaan valikoimissa olevat tuotteet. Olemme Puolan pääkonttorin ja Maxton -tehtaan hyväksymä Suomen virallinen Maxton Design jälleenmyyjä. Meillä on Suomen suurin varasto Maxton Designin tuotteita, ja kauttamme saat kaikki Maxton Design tuotteet tilattua, vaikka niitä ei juuri nyt löytyisikään verkkokaupastamme. Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai tule käymään myymälässämme. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että nykyaikaisin ja laadukkain Maxton -valikoima olisi sinua lähellä kotimaan varastossa nopeasti tilattavissa.

Valikoimassamme on laajasti eri Maxton Designin tuotteita kuten helmalistat, levikkeet, spoilerit, splitterit ja diffuusorit.

Maxton Design – maailman johtava aerodynaamisten osien valmistaja

Puolassa sijaitseva Maxton Designin tehdas on vuodesta 2006 lähtien erikoistunut auton korinosien suunnitteluun ja valmistukseen. Maxton kertookin nykyään olevansa maailman johtava auton muovisten aerodynamiikkaosien valmistaja. Maxton Designilta löytyvät mm. splitterit, spoilerit, sivuhelmat sekä paljon muita korinosia. Kaikki Maxton Designin tuotteet valmistetaan Puolan Wojniczissa valmistajan omalla tuotantolinjalla. Tuningkauppa.com henkilökunta vieraili viimeksi syyskuussa 2022 Maxtonin tehtaalla katsomassa viimeisimmät uutuudet ja keskustelemassa yhteistyön ja valikoiman laajentamisesta edelleen tuleville vuosille. Maxton Design on tunnettu laadukkaista osistaan joihin yhdistyy loistava hinta-laatusuhde. Tuotteet ovat autoihin tehtaalla 3D-skannauksella suunniteltuja, joten sopivuus jokaiseen autoon on varmistettu virheettömäksi.

/ Alla on listattuna kaikki Maxton Design tuotteet

Tuotteita voi etsiä myös auton merkin ja mallin perusteella. Hakutoiminto yläpalkissa löytää Maxton Design -tuotteet helposti, esimerkiksi kirjoittamalla hakukenttään vain sanat ”Maxton Design” ja autosi merkki ja malli. Hakua voi myös täydentää tarvittaessa etsittävällä osalla, esim. ”diffuusori”tai ”etuspoileri” yms

Näytetään tulokset 1–15 / 343

X
Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Moi 👋 Miten voimme auttaa?
Olemme paikalla Ma-Pe klo 9-17, vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.