Osta nyt, maksa myöhemmin tai maksa osamaksulla

/ MB Sprinter W906 mallikohtainen istuinsuoja (1+2)

Tuotenro: 66697 Categories , Tag

/ MB Sprinter W906 mallikohtainen istuinsuoja (1+2)

Tuotenro: 66697 Categories , Tag

329,00 (Sis. Alv 24%)

Huippulaadukkaat MB W906 (2006-2018)  ja Vw Crafter (2006-2016) merkkikohtaiset ruotsalaiset ammattikäyttöön tarkoitetut tekonahkaiset/kudotun kankaan istuinsuojat. Ei yleismalli!

Varastossa

/ TUOTEKUVAUS

Huippulaadukkaat MB W906 (2006-2018)  ja Vw Crafter (2006-2016) merkkikohtaiset ruotsalaiset ammattikäyttöön tarkoitetut tekonahkaiset istuinsuojat. Nämä ovat juuri kyseisten autojen penkin muotoon valmistetut, eli ei mikään yleismallin suoja!

  • Istuinsuoja, 1+2 etuistuimet, ei sisällä niskatuensuojia. Ulostulo käsinojalle kuljettajanpenkillä. Ulostulo pöydälle 2-istuimessä
  • Mallikohtaisella istuinsuojalla voidaan penkki suojata lialta ja kulutukselta, tinkimättä kuitenkaan ulkonäöstä tai istuvuudesta
  • Ammattikäyttöön tarkoitettu korkealuokkainen ja kulutustakestävä istuinsuoja. Istuinosan pinta on kudottua kangasta sekä mattapintaista keinonahkaa.
  • Pesuohje: Vaahtopesu tai konepesu +30°C hienopesu. Älä koskaan käytä liuotinpohjaisia puhdistusaineita tekonahalle.
  • 1 istuinsuoja kuljettajalle ja toinen kaksiosaiselle apukuskin penkille.

Ajoneuvoissa voi tulla vastaan tilanteita, joissa penkki olisi tarpeellinen suojata. Likaantuneet työvaatteet, työkalut, yms. yhdistettynä korkeaan käyttöasteeseen ovat todellinen haaste istuimille. Alkuperäisen istuinkankaan joutuessa kovaan rasitukseen tai likaantuessa, se voi alkaa repeillä. Pahimmillaan se voi jopa tuhota penkin pehmusteet, tällä on jo vaikutus ajoneuvon arvoon. Ratkaisu tähän on asentaa mallikohtaiset istuinsuojat ajoneuvon ollessa jo uusi, sillä suojauksen lisäksi niillä voi myös piristää auton sisutuksen ulkonäköä.

/ TUOTEARVOSTELUT

Kirjoita arvostelu
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote ja saa alennuskuponki!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X
Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Kysyttävää tuotteesta "MB Sprinter W906 mallikohtainen istuinsuoja (1+2)"? Vastaamme mahdollisimman pian Ma-Pe klo 9-17 välillä.