Osta nyt, maksa myöhemmin tai maksa osamaksulla

/ Lazer maskisarja Ford Transit Custom (2018+) 2x Triple-R 750 Elite Gen 2

Tuotenro: 68258 Categories , Tag

/ Lazer maskisarja Ford Transit Custom (2018+) 2x Triple-R 750 Elite Gen 2

Tuotenro: 68258 Categories , Tag

839,00 (Sis. Alv 24%)

Laadukas Englannissa tehty maskiin upotettava valosarja Ford Transit Custom -malleihin vm. 2018 ja uudempiin autoihin. Sisältää 2 kpl Lazer Triple -R 750 Elite Gen 2 -valoja, johtosarjan ja maskiin uppoasennukseen tarvittavat kiinnikkeet. 5 vuoden takuu!

Varastossa

/ TUOTEKUVAUS

Laadukas Englannissa tehty maskiin upotettava valosarja Ford Transit Custom -malleihin vm. 2018 ja uudempiin autoihin. Sisältää 2 kpl Lazer Triple -R 750 Elite Gen 2 -valoja, johtosarjan ja maskiin uppoasennukseen tarvittavat kiinnikkeet. 5 vuoden takuu!

Lazer Triple-R 750 Elite Gen2 on tehokas, kompaktisarjaa edustava lisävalopaneeli, josta löytyy patentoitu E-boost toiminto. Valaisimen päivitetyt LED- ja heijastintekniikka tarjoavat entistä paremman valotehon, pidemmän kantaman sekä leveämmän valokuvion. Valaisin sopii loistavasti sekä normaaliin tieiikenteeseen että tieliikenteen ulkopuolelle esim. kilpa-ajoneuvoihin. E-Boost-tilassa valaisin tarjoaa huiman 5068 lm valotehon sekä 517 m (1 lux) kantaman, joka on tämän kokoluokan valaisimelle iso saavutus. Lisäksi paneelin hienovaraiset muotoilupäivitykset saavat valaisimen sulautumaan entistä paremmin myös nykyaikaisten, esteettisesti motoiltujen autojen keulaan. Tässä valaisimessa on myös patentoitu E-BOOST -teknologia, joka antaa mahdollisuuden käyttää valaisinta vähemmällä teholla tieliikenteessä (E9) ja suuremmalla teholla normaalin tieliikenteen ulkopuolella.

Ford Transit Custom -maskiasennussarja on suunniteltu vuoden 2018 ja sitä uudemmille malleille. Pakettien mukana tulee kaksi Lazer-lisävaloa, kaikki asennukseen tarvittavat kiinnikkeet ja valmis johtosarja. Kiinnikeet on valmistettu erittäin kestävästä ASA-materiaalista, mikä tunnetaan erinomaisesta lujuudesta ja UV-valon kestosta. Kiinnikkeet ovat täysin sään- ja kemikaalinkestäviä, mikä varmistaa asennuksen hyvän ja siistin kunnon vuosi toisensa jälkeen.

Triple-R Gen 2 Elite -valon tekniset tiedot:

  • Valoteho: 5068 lm / 1267 lm (E-Boost / E-Mark)
  • Kantama: 1033 m @ 0,25 lux / 462 m @ 0,25 lux (E-Boost / E-Mark)
  • Referenssiluku: N/A / 12,5 (E-Boost / E-Mark)
  • Paino: 1000 g
  • Mitat: 230 x 73 x 105 mm (L/K/S)

LAZER on uudistanut ikonisen TRIPLE-R sarjan lisävalonsa. Uuden malliston valoissa voi nähdä englantilaisen käsityön jäljen parhaimmillaan.
LED-polttimoiden valintaan käytettiin aikaa. Ne eivät tuota silmälle vahingollista sinistä valoa ja polttimoiden värilämpötila on 5000 kelviniä joka on silmälle tutkitusti paras värilämpötila.
Silmät eivät rasitu pitkässäkään ajossa ja kuljettaja näkee kaiken luonnollisena, aivan kuten päivänvalossa.

Valokuviot on mietitty harkiten. Uusitun ultraheijastavan ja tyhjiömetallisoidun valo-optiikan avulla tuotetaan tienpintaan virheetön ja aikaisempaa leveämpi valokuvio.
Valojen rungot ovat uudistuksen myötä entistäkin aerodynaamisempia ja samalla myös valojen kattoasennuksissa äärettömän hiljaisia.

Rungoissa käytettävä erikoisalumiini ja tehtaan omalla maalauslinjastolla pulverimaalatut rungot ovat entistäkin kestävämpiä korroosiota, tiesuolaa ja liuotinaineita vastaan.
Maalipinnan kestävyyden takaa myös suunnitteluprosessin aikana toteutettu 1000 tunnin korroosiotestaus, jonka aikana valoja ’ikäännytettiin’ ja voitiin todeta valon kestävyys vuosien päähän.
Kaikilla Englannissa käsityönä valmistetuilla Lazer lisävaloilla on 5 vuoden takuu.

Sarja sisältää:
– 2 kpl Lazer Triple-R 750 Gen2
– 1 kpl johtosarja
– 2 kpl säleikköön lisävalon kiinnikeet

/ TUOTEARVOSTELUT

Kirjoita arvostelu
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote ja saa alennuskuponki!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X
Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Kysyttävää tuotteesta "Lazer maskisarja Ford Transit Custom (2018+) 2x Triple-R 750 Elite Gen 2"? Vastaamme mahdollisimman pian Ma-Pe klo 9-17 välillä.