Osta nyt, maksa myöhemmin tai maksa osamaksulla

/ MB Vito & V-sarja W447 LED/USB -keskikonsoli induktiolatausasemalla

Tuotenro: 69572 Category Tag

/ MB Vito & V-sarja W447 LED/USB -keskikonsoli induktiolatausasemalla

Tuotenro: 69572 Category Tag

299,00 (Sis. Alv 25,5%)

MB Vito & V-sarja W447 LED/USB -keskikonsoli

Varastossa

/ TUOTEKUVAUS

Upea nahkapinnoitettu keskikonsoli kaikkiin MB Vitoihin ja V-sarjalaisiin joissa kaksi etuistuinta. Useita usb-pistokepaikkoja, mukitelineitä, avattava säilytyslokero, LED-valaistus ym

New Edition -säilytyslokero / keskikonsolihylly LED-valoilla, USB- ja induktiolatausasemalla kaikkiin Mercedes Benz Vito ja V-sarjan autoihin , joissa on yksittäiset etuistuimet. Sopii ajoneuvoihin, jotka on valmistettu vuosina 2014-2024

Tämä keskikonsoli on ehdoton katseenvangitsija autossasi. Paketista löytyy USB-portit, LED-valaistus ja induktiolatausasema matkapuhelimille. Sähkön saat suoraan tupakansytyttimestä tai 12V pistokkeesta. Jännite jaetaan suoraan sisäisiin USB-portteihin, 12V liitäntöihin ja induktiolatauskenttään. Kaikki henkilökohtaiset esineesi, kuten matkapuhelimet, kuulokkeet, rahat ym pysyy täällä erinomaisessa järjestyksessä. Täällä voit säilyttää myös vaikka juomiasi!

Tyylikäs muotoilu koriste-elementeillä ja huippulaadulla viimeistelevät tämän Mercedes Vito / V-sarjan keskikonsolin ulkonäön.  Konsolissa on myös liukumekanismi, joka valaisee sisätilan avattaessa. Pohjassa pitävä teippi, jolla varmistetaan istuvuus tukevasti sileillä lattioilla/matoilla. Pinta näyttävää mustaa keinonahkaa.

Liitännät: 3x 12V, 2x USB edessä ja 3x USB takana. Ihanteellinen esimerkiksi tableteille, matkapuhelimille, valoille jne. Sisältää myös mukinpidikkeet. Voit ohjata sinistä sisävalaistusta olemassa olevalla virtapainikkeella.

Mitat noin 64cm x 29cm x 39cm > pituus x leveys x korkeus.

Tämä on ihan välttämätön jokaiseen bussimallin Vitoon tai V-sarjalaiseen!!

/ TUOTEARVOSTELUT

Kirjoita arvostelu
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote ja saa alennuskuponki!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X
Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Kysyttävää tuotteesta "MB Vito & V-sarja W447 LED/USB -keskikonsoli induktiolatausasemalla"? Vastaamme kysymyksiin saapumisjärjestyksessä Ma-Pe klo 9-17 välillä.