T5 tuning (2010-2015)

VW T5 vanteet ja tuning osat

VW T5 (Volkswagen Transporter T5) tuning vanteet, valot, maskit, puskurit ja muut korinosat, sekä kattava valikoima kaikkia lisävarusteita ja tuning-osia juuri sinun Transporteriisi.

Tuningkauppa.com on suomen johtavia autojen tuning-varusteiden maahantuojia, joten sinun ei tarvitse odotella pitkiä toimitusaikoja tai maksaa kovia jälleenmyyjien hintoja. Varastosta löytyvien tuotteiden toimitus meiltä jopa 1-2 arkipäivässä ja maksaa pystyt kaikin yleisimmin maksutavoin, myös Klarna -osamaksulla. Voit myös noutaa varastosta löytyvät tuotteemme aina liikkeemme aukioloaikoina klo 9-17 arkipäivisin, eikä meille tarvitse erikseen varata noutoaikoja.

Upeiden rosteriosiemme, tai laadukkaiden muovi spoilereiden tai muiden korinosien avulla viet Transporterisi täysin uudelle tasolle. Viimeistele kokonaisuus haluamillasi lisävarusteilla. Huomaathan, että meiltä saat niin vanteet, puskurit, spoilerit, autohifin, kromiosat ja kaikki valoraudatkin Transporter T5 -autoosi.

Jos sinua kiinnostaa tuotteet joita et vielä bongannut verkkokaupastamme, huomaathan, että olemme myös Maxton Design -korinosien Suomen virallinen jälleenmyyjä, jonka tuotteita voimme tilata tarpeen mukaan suoraan valmistajalta. Ota meihin yhteyttä, niin löydämme varmasti juuri sinun pakettiautoosi parhaiten sopivat osat.

Näytetään tulokset 1–40 / 165

Näytetään tulokset 1–40 / 165

X
Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Moi 👋 Miten voimme auttaa?
Olemme paikalla Ma-Pe klo 9-17, vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.