Tuningkauppa.com vierailulla Maxton Designilla Puolassa

Tuningkauppa.comin henkilökunta teki syksyisen retken Puolaan ja kävi tutustumassa Maxton Designin yritykseen ja tuotantotiloihin Wojniczissa. Yrityksellä on hienot toimitilat, joissa suunnitellaan todella laajaan autovalikoimaan erilaisia aerodynaamisia osia. Laatu ja tarkka kehitystyö tuli ilmi monessa kohtaa yrityksen eri prosesseissa. 3D-skannaus ja oma insinöörityö varmistaa, että osat todella sopivat niihin autoihin ja erikoisvarusteisiin, joihin ne on suunniteltu. Tämä on erittäin tärkeä seikka myös Tuningkaupalle kun tuotteita Suomen markkinoille tuomme.

Piha-alueet ja varustelu olivat täynnä mitä mielenkiintoisempia sporttiautoja, joiden ulkonäköä ja aerodynamiikkaa Maxton Designin tuotteilla parannetaan. Yritys on noussut nopeasti maailman johtavaksi brändiksi aerodynaamisten tuning-osien valmistajana. Tuningkauppa.com jakaa samat arvot Maxton Designin kanssa. Haluamme varmistaa, että myymämme tuotteet todella sopivat autoihin, joihin osia toimitetaan. Maxton Design tuotteiden visuaalisuus ja vauhdikkuus sopivat myös ajatusmaailmaamme täydellisesti. Siksi Tuningkauppa.com on Maxton Design tuotteiden virallinen hyväksytty maahantuoja. Tulemme jatkossa laajentamaan Maxton tuotteiden valikoimaa entistä voimakkaammin. Meidän kauttamme on tilattavissa jokainen Maxton Designin valmistama tuote, vaikka sitä ei vielä olisikaan verkkokauppamme valikoimissa.

Maxton Design itse kertoo, että he ovat maailman ykkönen aerodynaamisten osien valmistajana. Siihen jatkumoksi Suomen viralliseksi partneriksi sopii täydellisesti Tuningkauppa.com -koska se näyttää hyvältä!

/

Lue myös nämä

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Moi 👋
Miten voimme auttaa?