Tuningkauppa.com vahvistaa yhteistyötä suomalaisten Demec- ja Mec-One klassikkobrändien jälleenmyyjänä ja jakelijana kotimaassa.

Demec ja myöhemmin Mec-One ovat tuttuja brändejä ja kuuluneet vuosikymmeniä Suomalaisen hyötyajoneuvojen varustelun kehittämisen kärkeen. Erityisesti RST-putkisarjojen, mutta myös muovista valmistettavien design-tuningosien kautta on Demec ja Mec-One Markku Mecklinin ideoiden siivittämänä luonut uutta kotimaiseen hyötyajoneuvovarusteluun ja viitoittanut polkua kohti nykyistä hyötyajoneuvojen tuningkulttuuria.

Tuningkauppa.com kehittyy ja laajentaa valikoimaansa myös tänä vuonna entisestään niin henkilöautojen, kuin hyötyajoneuvojen puolella. Hyötyajoneuvopuolella Tuningkauppa.comin omasta Suomen varastosta löytyy yksi Suomen suurimmista Mercedes-Benz hyötyajoneuvojen valikoimista suoraan hyllystä. Tätä valikoimaa täydentämään tulee nyt upea kotimainen uutuus, kun Tuningkauppa.com on sopinut Mec-Onen Vito -varustelupaketin jakelusta Suomessa. Viton varustepaketti sisältää täydellisen RST-putkisarjan ympäri auton, konepellin tuuliohjaimen, kaarilevikkeet ym. Paketti tulee Tuningkaupalle myyntiin tammikuun 2022 aikana ja se on tilattavissa verkkokaupasta, tai suoraan asiakaspalvelustamme kaikkine lisävarusteineen. Täydellistä MB Viton RST-putkisarjaa löytyy omasta varastostamme jatkossa niin alumiini-hopea- kuin myös pulverimaalatulla mustalla värityksellä.Kysy lisää Mec-One ja Demec -tuotteista myynnistämme info@tuningkauppa.com tai puhelimella 020 734 2020 / whatsappilla 0400 102 888.

/

Lue myös nämä

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Moi 👋
Miten voimme auttaa?