Kuka: Marko Jokinen, toinen Tuningkaupan yrittäjistä

Yrittäjänä Marko on ollut nyt reilut neljä vuotta. Sitä ennen hän ehti olla pitkään vieraalla töissä, aluksi teollisuudessa ja sittemmin myyntihommissa ja siinä samalla aikuisiällä vielä opiskellen. Toimenkuvaan kuuluu tämän kokoluokan yrityksessä tietysti melkein ihan kaikki hommat. Lähinnä päivät silti menevät eniten verkkokaupan tuoteperustuksissa ja muissa niihin liittyvissä asioissa, suorien ”omien” asiakkaiden palvelemisessa, jotka lähestyvät henkilökohtaisesti, sekä Alavuden päässä tulevan ja lähtevän tavaran logistiikassa auttamisessa. ”Hieman osallistun myös ostoihin ja markkinointijuttuihin yms yms. Eli aika vähän on hommia mihin ei me yrittäjät osallistuttaisi”.

Harrastuksena moottoriurheilu nuoruudesta saakka

Harrastuksena on ollut moottoriurheilu ja sitä kautta myös tavallaan autot 15-vuotiaasta asti. Jokkista ajettu sieltä 15-vuotiaasta asti ja jossain kohtaa tuli vähän kokeiltua myös rallia ja rallisprintiäkin muutamat kisat. Nykyään ei aikaa tahdo jäädä omiin harrastuksiin, työ ja lapset vievät tehokkaasti lähes kaiken valveillaoloajan. Silloin tällöin käydään jokkiskisa ajamassa jos autoja saa, ja niitähän ei tahdo saada.

Ensiautona BMW

Ensimmäinen oma auto oli BMW E30, ja silloin nuorena miehenä tuli useampikin Bemari omistettua. Myös E36 sedan ja farmari, sekä E39 farmari joka piti itse siihen aikaan muodikkaasti Saksasta hakea ja viedä saman tien Harisen pajalle viritykseen. Sittemmin kun lapset ja talolainat tulivat kuvioihin (vaikka edes yrittäjäelämän lainoista ei vielä ollut tietoa), kummasti niin harraste-, kilpa-autot kuin moottoripyöräkin katosivat pihasta. Nyt ajellaan kiltisti isältä ostetulla vanhalla Volvolla ja osallistutaan pyörittämään yhteiskuntaa ja tuetaan pankkeja makselemalla muita kuin autolainoja 🙂

Minkä auton ostaisit, jos ei tarvitsisi miettiä budjettia?

Luultavasti käyttöautoksi Mercedes Benz V-class, ja kesäautoksi ´59 Cadillac tai vanha 50-luvun jenkki lava-auto.

/

Lue myös nämä

X
Avaa chat
1
Tarvitsetko apua
Moi 👋 Miten voimme auttaa?
Olemme paikalla Ma-Pe klo 9-17, vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.